top of page
Пошук
  • Фото автораvolchivan1995

Проектування розділу ЕТР (Електротехнічні рішення) - внутрянка.

Оновлено: 8 січ. 2023 р.

  • Розробку концепту.

Даний етап є першим і основним. Передбачає зустріч з клієнтом, на якій обговорюються характеристики об'єкта, побажання клієнта і бюджет. На підставі цієї інформації вже можна сформувати загальну ідею про майбутню кліматичну систему. Крім того, саме на цьому етапі клієнт може зрозуміти, чи подобається підхід компанії і передбачувана реалізація системи.

Без цього кроку неможливо рухатися до наступних етапів здійснення інженерної системи в будинку або квартирі.


  • Проектування.

З чого починається розробка проекту електропостачання:

  • Спочатку проводиться аналіз освітлення, планується розташування розеток, електроприладів та інших компонентів системи.

  • Далі інженери розподіляють деталі на групи та ділять електрику на зони. Цей крок дозволяє рівномірно розосередити навантаження, щоб прилади, що вимагають своєї роботи значну частину електроенергії, не були розташовані однією лінії. Це дасть гарантію безперебійної роботи та у разі непередбачених обставин надасть можливість швидко вирішити проблеми.

Кухня, ванна, спальні та вітальні мають свій поділ на групи та керуються окремими автоматами. Наприклад, ванна кімната потребує особливого захисту - так званому ПЗВ (пристрій захисного відключення). Адже в цій зоні є високий ризик ударного струму, тому вона потребує окремого автомата для максимального захисту мешканців та внутрішніх приладів.


  • Підбір обладнання

Даний етап можливий тільки після проведення розрахунків, яким і відповідає потужність і функціонал майбутньої системи. Вартість майбутнього проєкту коригується саме за рахунок обладнання – в залежності від техніки, вартість всієї системи змінюється. Ціна аеродинаміки залишається незмінною у всіх 3-х варіантах, так як зменшення вартості обв'язки тягне за собою зменшення її площі, що призведе до некоректної роботи або підвищених шумових характеристик.







216 переглядів0 коментарів
bottom of page